Ville Kakko: ”Kolmas sija on meille oikea”

0

LENTOPALLO Sampo–Hurrikaani 2–3 (25–23, 19–25, 25–21, 23–25, 12–15), ottelusarja 2–0 Hurrikaanille.
Ottelu vajaalle 800 katsojalle Pielavedellä tarjosi draamaa viiden erän saakka, ja reilun 50 Hurrikaanifanin osalta ratkaisu oli täydellinen.
Ottelun loputtua pelaajien ilmeestä huomasi, että voitto ja pronssimitali kahden hopeakauden jälkeen maistui erittäin hyvälle.

Jippii! Pelaajat ja koko Hurrikaanijengi riemuitsivat pronssimitaleista. Kuva: Juuso Riponiemi
Jippii! Pelaajat ja koko Hurrikaanijengi riemuitsivat pronssimitaleista. Kuva: Juuso Riponiemi

– Vaiherikkaalle kaudelle hieno loppu. Erityisesti Jani Niskakankaan kasvaminen kauden aikana kuusikkopelaajaksi oli hienoa. Tänäänkin Niskakangas kantoi vastaanotossa suurta roolia ja onnistui erinomaisesti. Emme voineet Valepalle ja Tiikereille mitään, mutta Sampo kukistettiin jokaisessa viidessä ottelussa kauden kuluessa, joten kolmas sija on meille oikea, summasi kolmannen mitalinsa Hurrikaanin päävalmentajana ottanut Ville Kakko.
Hän ei heti ottelun jälkeen tiennyt tulevan joukkueen kokoonpanosta, mutta ennustaa rajuakin vaihtuvuutta. Seuraavien viikkojen aikana käydään kuitenkin neuvotteluja useiden kotimaisten ja ulkomaalaisten pelaajien kanssa.
Sammon valmentaja Jukka Tuovinen oli taistelun tauottua ymmärrettävästi pettynyt lopputulokseen.
– Itselläni olisi optiovuosi seuran kanssa, mutta mitään kontaktia sieltä suunnalta ei ole tullut. Se on varmaan, että näiden harjoitusolosuhteiden jatkuessa en jatka valmentajana. Annamme olosuhteiden takia liikaa tasoitusta liigan parhaille joukkueille. Se näkyy, kun pelaamme isoilla areenoilla Sastamalassa tai vaikka Loimaalla, Tuovinen tilitti.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 15.4.2014 lehdestä