Bisonsille pronssia – katso videolta, miten mitaliputki sai jatkoa

0

Nilan Bisons-KTP 84-76

Biisonien mitaliputki sai jatkoa, kun se voitti viimevuotisen finaalivastustajansa KTP:n pronssiottelussa. Loimaalaiset olivat vielä tauolle mentäessä kahdeksan pistettä perässä, mutta veivät kolmannella jaksolla kotkalaisia reippain ottein, ja kiskaisivat jo välillä yli kymmenen pisteen johdon. Väkevän kolmannen jakson Biisonit veivätkin pistein 29-13.

Neljäs jakso mentiin sitten ritirinnan ja välillä käytiin jo lähes tasalukemissa. Kiivas peli vaati veronsa: biisonien Carl Lindbomin ja Matti Nuutisen virhetilit täyttyivät, samoin KTP:n  Timo Heinosen. Eniten pisteitä saalisti loimaalaisista John Williamson ja kotkalaisista Jukka Matinen.

 

Oheisissa videoissa pelin viimeiset minuutit sekä mitalienjako ja fanien tervehtiminen.