Hurrikaani ja Eemeli Kouki kahden vuoden sopimukseen

0

LENTOPALLO Raision Loimun kasvatti Eemeli Kouki on solminut Hurrikaani-Loimaan kanssa kahden vuoden sopimuksen. Viimeiset kolme kautta Kouki edusti rovaniemeläistä Team Lakkapäätä. Sopimuksen toisen vuoden osalle on kirjattu niin sanottu ulkomaanpykälä koskien mahdollista pelaajasiirtoa ulkomaille. Kouki on 22-vuotias ja 196-senttinen yleispelaaja, joka on pelannut jo vajaa 170 liigapeliä kuuden Mestaruusliigakauden aikana.
Uuden Hurrikaanin omien sanojen mukaan seurajohto tarjosi hänelle mielenkiintoista pakettia, josta ei voinut kieltäytyä.
– Haluan kehittyä edelleen ja Loimaalla on siihen kaikki mahdollisuudet Ville Kakon johdolla. Tunnen Villen jo entuudestaan, koska asuimme lähes naapureina Ruskolla. Loimaalla on mahdollista menestyä ja täältä voi päästä etenemään uralla Eurooppaan ja vielä isompiin liigoihin. Samaten ensi kauden tulevat europelit antoivat lisävahvistusta, että Hurrikaani on tässä vaiheessa uraani paras vaihtoehto.

Koukin pelaamista helpottaa tuttu passari, sillä jo aikaisemmin Hurrikaaniin liittyy Team Lakkapäästä passari Kalle Määttä.
Tällä hetkellä Kouki on maajoukkueen matkassa Maailmanliigan vieraspeleissä Kanadassa ja sen jälkeen Australiassa.
Aiheesta voi lukea lisää torstain Loimaan Lehdestä.
Valtteri Arra