Kaksi rattijuoppoa jäi kiinni

0

LOIMAA Poliisi poimi lauantain liikennevirrasta kaksi henkilöautoilla ajanutta paikkakuntalaista miestä
Ensimmäinen heistä jäi kiinni Pikatiellä noin kello 13 ja puhalsi alkometriin 1,0 promillea. Poliisipartio kuljetti miehen Loimaan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,42 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.
Toinen humaltunut kuski jäi kiinni noin tunnin kuluttua. Poliisipartio sai silminnäkijähavainnon mahdollisesta rattijuoposta Kuusilinnantiellä. Hieman myöhemmin silminnäkijä ilmoitti, että henkilöauto on parkissa Loimaan rautatiesillan alla ja henkilöauton avaimet ovat ilmoittajan hallussa. Partion saapuessa paikalle henkilöauton vieressä oli mies, joka myönsi kuljettaneensa kyseistä autoa ja puhalsi alkometriin 1,51 mg/l. Partio kuljetti miehen Loimaan aluesairaalaan verikokeille ja määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.