Kansan pariin

0

LOIMAA Loimaan seurakunnan kirkkoherran virkaa tavoittelevat ehdokkaat Marika Huhtasalo, Ari Pääkkönen, Riku Laukkanen ja Antero Aaltonen vastasivat kahden ja puolen tunnin ajan seurakuntalaisten kysymyksiin vaalipaneelissa.
Tentattavaksi asettuminen hymysuin ja aulis vastailu niitti kiitosta kuulijoissa, vaikka isoja eroja ehdokkaiden välille ei auennutkaan.

Loimaan seurakunnan nykyinen kirkkoherra Oiva Alanen (1. kesäkuuta asti) ja hänen neljä seuraajaehdokastaan, Ari Pääkkönen, Marika Huhtasalo, Riku Laukkanen ja Antero Aaltonen. Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoherran heinäkuussa ja työnsä hän aloittanee syksyllä. Kuva: Kati Uusitalo.
Loimaan seurakunnan nykyinen kirkkoherra Oiva Alanen (1. kesäkuuta asti) ja hänen neljä seuraajaehdokastaan, Ari Pääkkönen, Marika Huhtasalo, Riku Laukkanen ja Antero Aaltonen. Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoherran heinäkuussa ja työnsä hän aloittanee syksyllä. Kuva: Kati Uusitalo.

– Meidän täytyy valita neljä kirkkoherraa, eräs seurakuntalainen kiitteli vaalipaneelin jälkeen ja ehdokkaiden kanssa juteltuaan.
– Etukäteen lähetettyjä kysymyksiä oli yhteensä 45, rovasti ja vaalivalmistelija Erkki Marttinen kertoi.
Monet kysymyksistä koskivat seurakuntaa työyhteisönä. Ehdokkaiden haluttiin kommentoivan myös työhyvinvointia.
Mistä kaikesta muusta ehdokkailta kysyttiin – ja mitä he vastasivat – siitä voi lukea lisää tiistain Loimaan Lehdestä.
Kati Uusitalo

 

Lue lisää 27.5.2014 lehdestä