Karri Kutinlahti Hurrikaaniin

0

LENTOPALLO Hurrikaani julkaisi 2+1-mallisen sopimuksen 19-vuotiaan ja 194-senttisen keskipelaaja Karri Kutinlahden kanssa. Myös Kutinlahti kuuluu alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen, kuten jo aikaisemmin Hurrikaanin kanssa sopimukset tehneet Kasimir Vuorinen ja Tapio Toiviainen.
Kutinlahti on Nurmon Jymyn kasvatti ja ehtinyt pelaamaan Jymyn lisäksi Kuutoset Volleyssä ja nyt viimeiset kolme vuotta Kuortaneen Urheilulukion riveissä. Nuori mies nähdään ensimmäisen kerran kesäharjoittelun merkeissä Loimaalla elokuun alussa, kun maajoukkuekomennukset ovat ohi.
– Kassu (Vuorinen) ja Tapsa (Toiviainen) suosittelivat minulle Hurrikaania ja Loimaata. Heidän sopimuksensa antoivat minulle viimeisen signaalin, että haluan Ville Kakon harjoituksiin ja pelaamaan Loimaalle. Olen kuullut Loimaasta pelkkää hyvää, ja seura on yksi parhaiten organisoituja Suomessa. Myös kotiyleisöä on kehuttu ja nyt pääsen siihen itsekin mukaan kotijoukkueen pelaajana, pohjalaista murretta puhuva Kutinlahti kertoi.

Valtteri Arra