Keskuskoululle Vihreä lippu

0

LOIMAA Loimaan Keskuskoulu on saanut Vihreän lipun ympäristökasvatustyöstään. Arvostetun ympäristökasvatuksen tunnustuksen on myöntänyt Suomen Ympäristökasvatuksen Seura. Yhteensä 18 päiväkotia, koulua ja oppilaitosta on saanut tunnustuksen Varsinais-Suomessa tänä keväänä. Keskuskoulu sai tunnustuksen myös vuosi sitten.
Vihreä lippu tukee lasten ja nuorten ympäristökasvatusta päiväkodeissa, kouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja vapaa-ajantoiminnassa. Vihreä lippu -ohjelman kautta lapset ja nuoret vähentävät päiväkodin tai oppilaitosten ympäristökuormitusta askel kerrallaan sekä saavat elämyksiä ja oivalluksia ympäristönsuojelusta ja kestävästä elämäntavasta. Ohjelman pääosaa esittävät lapset ja nuoret, jotka osallistuvat ohjelman suunnitteluun, toteutukseen ja toimintaan päiväkodin tai oppilaitoksen arjessa.