Lidl tulee entiseen painotaloon

0

LOIMAA – Olemme päässeet sopimukseen Lidlin ja Tokmannin kanssa, Juha Koivisto Kartanomäenkadun Teollisuuskiinteistöistä kertoo.

Kartanomäenkadulle on rakentumassa loimaalaisittain uusi kauppa-alue. Entisessä painotalossa toimii nyt sisustusliike Concepti, mutta rakennukseen on tulossa myös Lidl. Tokmanni muuttaa myös alueelle. Kuva: Lari Kiviranta
Kartanomäenkadulle on rakentumassa loimaalaisittain uusi kauppa-alue. Entisessä painotalossa toimii nyt sisustusliike Concepti, mutta rakennukseen on tulossa myös Lidl. Tokmanni muuttaa myös alueelle. Kuva: Lari Kiviranta

Lidlin myymälä tulee Kartanomäenkadulle entiseen Loimaan kirjapainon rakennukseen. Tokmanni muuttaa myös samalle tontille, mutta alueen omistava Kartanomäenkadun Teollisuuskiinteistöt Oy rakentaa alueelle uudisrakennuksen sitä varten.
– Rakennuksen muutostyöt ja muut työt alueella etenevät mahdollisimman nopeasti.

Kati Uusitalo

Lue lisää 31.5.2014 lehdestä