Loimaan Naisvoimistelijoiden vuosi tanssittiin päätökseen

0

LOIMAA Loimaan Naisvoimistelijoiden kausi saatiin päätökseen, ja kevätnäytöstä vietettiin tietenkin tanssien. Ryhmät lapsista nuoriin esittivät taidonnäytteensä, jotka saivat yleisön jatkuviin aplodeihin.

Janne Kaunisto uskoo, että country iskisi useampaan kuulijaan, jos he pysähtyisivät kuuntelemaan. Hänen omia esikuviaan ovat esimerkiksi David Allan Coe, Merle Haggard, Johnny Cash sekä Freud Marx Engels & Jung, jota Kaunisto pitääkin liian vähän arvoa saaneena suomalaisena bändinä. Kuva: Maija Paloposki
Janne Kaunisto uskoo, että country iskisi useampaan kuulijaan, jos he pysähtyisivät kuuntelemaan. Hänen omia esikuviaan ovat esimerkiksi David Allan Coe, Merle Haggard, Johnny Cash sekä Freud Marx Engels & Jung, jota Kaunisto pitääkin liian vähän arvoa saaneena suomalaisena bändinä. Kuva: Maija Paloposki

Loimaan Naisvoimistelijat ry:n puheenjohtaja Sanna Mäkinen summaa kuluneen vuoden olleen leppoisa, toiminnallinen ja mukava.

Maija Paloposki

 

 

Lue lisää 3.5.2014 lehdestä