Pertunkaaren remontista lisäselvityksiä

0

YPÄJÄ Liikuntahalli Pertunkaaren remontin edistyminen odottaa edelleen rahoituksen lopullista ratkeamista Ypäjällä. Vasta osa 344 000 euron kustannusarviolla etenevän peruskorjauksen rahoituksesta on varmistunut.
Urheiluseura Ypäjän Yllätys on saanut hanketta varten LounaPlussalta 120 000 euron hankerahoituksen, mutta rahoitustarvetta jää vielä sittenkin 224 000 euroa. Ypäjän kunnalta seura on toivonut pitkäaikaista lainoitusta, minkä lisäksi osa yhtälöä voisi olla liikunta- ja tilapalvelujen myyminen kunnalle.
Ypäjän kunnanhallitus ei toistaiseksi myöntynyt kunnan taloudellisen tuen antamiseen, vaan haluaa hankkeesta lisäselvityksiä ennen ratkaisun tekemistä. Rahoitusratkaisun taakse tulisi olla selkeät suunnitelmat, joiden kartoittamiseksi kunta on pyytänyt lisäselvityksiä asianosaisilta.
Koska selvittely on edelleen kesken, Ypäjän kunnanhallitus jätti päätöksensä tuonnemmaksi. Aikataulullisesti korjaustyön on tarkoitus valmistua tänä vuonna, loppusyksystä. Myös hankerahoitus on käytettävä vuoden 2014 loppuun mennessä.