Kimmo Remes tuo lähiruokaa arkipöytään

0
Jauhoja, öljyä, perunalastuja, siinä vain osa elintarvikkeista, joita löytyy lähiseudun tuottajilta. Kimmo Remeksen mielenkiinto lähiruokaan sai alkunsa, kun mies kiinnostui omasta terveydestään. Kuva: Maija Paloposki
Jauhoja, öljyä, perunalastuja, siinä vain osa elintarvikkeista, joita löytyy lähiseudun tuottajilta. Kimmo Remeksen mielenkiinto lähiruokaan sai alkunsa, kun mies kiinnostui omasta terveydestään. Kuva: Maija Paloposki

HUMPPILA LähiPuoti Remes Oy on ansioitunut lähiruoan myynnissä niin hyvin, että se sai Vuoden lähiruokateko -palkinnon. Yrityksen toimintaan kuuluu sekä tukku- että suoramyyntiä. – Suurin osa tukkutuotteista ei edes käy varastossa, vaan noudan ne tilauspäivänä ja tiputan ne asiakkaalle vielä samana päivän aikana. Näin ruoka on mahdollisimman tuoretta, yrittäjä Kimmo Remes kertoo.

 

Lue lisää 12.6.2014 lehdestä