Rattijuoppo jäi kiinni kolaroituaan

0

LOIMAA Alkoholin vaikutuksena Vesikoskenkatua pitkin henkilöautoillut nainen törmäsi oikealta Käsityöläiskadulta tulleen henkilöauton keulaan keskiviikkona aamupäivällä. Hän jatkoi törmäyksen jälkeen matkaansa ja ajoi Vesikoskenkatu 4:n parkkipaikalle.
Törmännyttä kuljettajaa seurannut kolarin nähnyt todistaja ilmoitti asiasta poliisille.
Poliisipartio otti naisen kiinni kotiosoitteestaan, ja hän puhalsi alkometriin 2,4 promillea. Nainen kertoi partiolle nauttineensa alkoholia ajon jälkeen. Hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä, toimitettiin Loimaan aluesairaalaan verikokeille ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennerikkomuksesta.
Henkilöautot vaurioituivat törmäyksessä.