Tehovalmennusta nuorille ratsastajille

0
Ypäjän Hevosopiston johtava ratsastuksenopettaja Anu Korppoo uskoo, että Talent-ohjelman kautta Suomeen saadaan uusia huippuratsastajia. Ypäjän Ratsastajia edustava Mira Lahti toivoo kehittyvänsä kilpauralla ja mahdollisesti joskus työskentelevänsäkin hevosten parissa. Kuva: Kiti Salonen
Ypäjän Hevosopiston johtava ratsastuksenopettaja Anu Korppoo uskoo, että Talent-ohjelman kautta Suomeen saadaan uusia huippuratsastajia. Ypäjän Ratsastajia edustava Mira Lahti toivoo kehittyvänsä kilpauralla ja mahdollisesti joskus työskentelevänsäkin hevosten parissa. Kuva: Kiti Salonen

YPÄJÄ Hevosopistolla leireili 15 nuorta ratsastajaa, jotka olivat saaneet kutsun tehovalmennukseen Suomen Ratsastajainliiton Talent-ohjelman kautta. Talent-ohjelmassa nuorille opetetaan ratsastukseen liittyvien taitojen lisäksi esimerkiksi kisailmoittautumisten tekemistä ja kengittämisen alkeita sekä urheilulliseen elämäntapaan kasvamista. Mukana oli lupaavia hevosharrastajia myös Saviseudulta.

 

Lue lisää 26.6.2014 lehdestä