Vesa Taatila valittiin Turun AMK:n johtajaksi

0

TURKU Loimaalaislähtöinen FT Vesa Taatila, 45, on valittu Turun AMK Oy:n rehtori-toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1. lokakuuta.
Taatila toimii nyt Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n vararehtorina. Hän on työskennellyt myös Laurea-ammattikorkeakoulussa innovaatiojohtamisen yliopettajana, Metso-konserninhenkilöstön kehitysjohtajana, Sonerassa kompetenssijohtajana sekä Talent Partners Oy:n liiketoimintayksikön johtajana.
Valinnan tehnyt Turun ammattikorkeakoulun hallitus vakuuttui erityisesti siitä, että Taatilalla on vahva koulutuksen ja yrityselämän tuntemus sekä monipuolinen johtajakokemus.
Vesa Taatila on kirjoittanut Loimaan lukiosta ylioppilaaksi vuonna 1988 ja asunut Loimaalla vuosina 1980–1989. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori kognitiotieteestä sekä fysiikan maisteri. Turun yliopistossa hänellä on kasvatustieteen dosentuuri, erikoisalana innovaatiopedagogiikka.