Jaksaa jaksaa – voimamaisteri tsemppaa

0
– On parempi tehdä yksi laadukas harjoitus kuin viisi huonoa, voimamaisteri Juha Juha Leino toteaa. Personal trainer opastaa asiakkaita laadukkaiden harjoitusten tekemisessä. Halu tehdä on lähdettävä asiakkaasta itsestään. Kuva: Kiti Salonen
– On parempi tehdä yksi laadukas harjoitus kuin viisi huonoa, voimamaisteri Juha Juha Leino toteaa. Personal trainer opastaa asiakkaita laadukkaiden harjoitusten tekemisessä. Halu tehdä on lähdettävä asiakkaasta itsestään. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Personal trainer Juha Leino toteaa, että fitness-buumin vuoksi yhä useampi kuntoilija haluaa myös näyttää hyvältä. Leinon mukaan valtaosa hänen asiakkaistaan pyrkii näyttämään tiukemmalta. Leinon mielestä kuntoilu- ja voimailuharrastuksessa on paljon myyttejä, jotka sietävät tulla murretuiksi.

 

Lue lisää 17.7.2014 lehdestä