Loimaan Köyliönkylän kansakoululaisia

0
Koulu oli minulle hyvin tärkeä. Opettajat ja oppilaat myös. Opettajia oli kolme. Oskari Kärki oli yläluokilla, Oksa Paasivirta alaluokilla opettajana. Käsitöitä opetti Iina Niemijärvi. Opettajat olivat kaikki mukavia ja saivat pidettyä kaikki järjestyksessä. Edessä Rantasen tytöt Helena ja Ulla, heidän takanaan olen minä. Omat siskoni ovat kauempana, kuvan lähettänyt Kaarina Mattila (o.s. Uusitalo) kertoi.
– Koulu oli minulle hyvin tärkeä. Opettajat ja oppilaat myös. Opettajia oli kolme. Oskari Kärki oli yläluokilla, Oksa Paasivirta alaluokilla opettajana. Käsitöitä opetti Iina Niemijärvi. Opettajat olivat kaikki mukavia ja saivat pidettyä kaikki järjestyksessä. Edessä Rantasen tytöt Helena ja Ulla, heidän takanaan olen minä. Omat siskoni ovat kauempana, kuvan lähettänyt Kaarina Mattila (o.s. Uusitalo) kertoi.