Okra avautui – siellä ollaan mekin

0

Okra-maatalousnäyttely Oripään lentokentällä avautui tänään. Yli 500 näytteilleasettajaa on levittäytynyt 23 hehtaarin alueelle. Avajaispäivänä Okrassa kuultiin asiantuntijaluentoja, grillattiin tuoretta ministeriä ja tutustuttiin koneisiin ja eläimiin. Teeveestä tutut Aku Hirviniemi ja Janne Katajakin piipahtivat paikalla.

Meidät löytää Okrassa tämännäköiseltä osastolta isosta valkoisesta hallista.
Meidät löytää Okrassa tämännäköiseltä osastolta isosta valkoisesta hallista.

 

Loimaan Lehti on mukana Okrassa konsernin paikallislehtien yhteisellä osastolla. Meidät löytää isosta valkoisesta hallista (S 1-3). Osasto on paikoillaan koko Okran ajan, mutta Loimaan Lehden porukkaa siellä on erityisesti torstaina ja lauantaina.

Lue lisää 3.7.2014 lehdestä