Perinteiset lavatanssit yhä suosiossa

0

LOIMAA/PAPPINEN Suositut artistit ja järvimaisema vetävät porukkaa Pappisten lavalle vuosi toisensa jälkeen. Pappistenjärvellä on toiminut tanssilavoja jo vuodesta 1949. Niinijoen seudun kyläyhdistys rakensi talkoovoimin uuden lavan samalle paikalle ja tanssikansaa on riittänyt kiitettävästi. Pappisten lavalla järjestetään kesän aikana yhteensä 18 tanssit. Kävijöitä tulee noin 300 kerralla.

Loimaalaiset Marja-Leena Levo ja Ossi Aalto nauttivat tanssin huumasta raittiissa ilmassa Pappisten ulkolavalla. Kuva: Marianne Rovio
Loimaalaiset Marja-Leena Levo ja Ossi Aalto nauttivat tanssin huumasta raittiissa ilmassa Pappisten ulkolavalla. Kuva: Marianne Rovio

– Ihan mukavasti on käynyt porukkaa tänä kesänä. Alkukesästä kylmä verotti hieman kävijämäärää, mutta olemme kyllä tyytyväisiä kävijämäärään. Myös tanssikurssit ovat olleet todella suosittuja vetonauloja, Pappisten lavan ohjelmasta vastaava Pekka Eskola kertoi.

Marianne Rovio

Lue lisää 29.7.2014 lehdestä