Piia Rekola tekee lavakomiikkaa – katso video

0
- Traktori ei ole myynnissä. Minä olen! Piia Rekola räkättää. Koomikko keikkailee pitkin Suomea, ja esimerkiksi Alastarolla hän on käynyt vitsailemassa useasti. Loimaalla hän on työskennellyt vuosia sitten keittiöalalla ja lastenhoidossa. Kuva: Maija Paloposki
– Traktori ei ole myynnissä. Minä olen! Piia Rekola räkättää. Koomikko keikkailee pitkin Suomea, ja esimerkiksi Alastarolla hän on käynyt vitsailemassa useasti. Loimaalla hän on työskennellyt vuosia sitten keittiöalalla ja lastenhoidossa. Kuva: Maija Paloposki

PUNKALAIDUN Stand up-koomikko Piia Rekolan itseironia näkyy siinä, että hän ei pelkää tehdä numeroa omasta koostaan vaan laittaa läskit rohkeasti likoon.
– Koomikon täytyy olla tietoinen omista ulottuvuuksistaan ja tehdä se myös yleisölle selväksi. Kun olen oikein syömällä syönyt ja siihen rahaa laittanut, niin otetaan nyt näillä kiloilla ruokarahat takaisin kotiin.
Rekola kestää kuulla itsestään vaikka minkälaista juttua. Hänen mielestään se, että koomikko kerää naurut velmuilemalla jollekulle yleisöstä, on Rekolan mielestä huonoa vitsinvääntöä.

 

Lue lisää 26.7.2014 lehdestä