Poliisia paennut jäi kiinni

0

LOIMAA Noin nelikymppinen loimaalaismies pakeni omistamallaan henkilöautolla poliisia Loimaan Mellilästä Hirvikoskelle. Hän ei totellut annettuja pysäytysmerkkejä, vaan lähti pakenemaan poliisipartiota. Matkan aikana mies käytti kovaa ylinopeutta ja suoritti muutaman vaarallisen ohituksen.
Pakenija vaurioitti lievästi myös poliisiautoa tekemällä lukkojarrutuksen kesken seurantatilanteen, ja myös pakoauto vaurioitui.
Loimaalla olleet poliisimoottoripyörät liittyivät seurantaan, jolloin pakoauton kuski ilmeisesti havaitsi pelinsä pelatun. Hän ajoi omakotitaloalueelle ja poistui autosta. Hänen kiinniottamisessaan jouduttiin käyttämään lieviä voimakeinoja. Henkilövahinkoja ei tilanteesta aiheutunut.
Mies pidätettiin, ja häntä epäillään tässä vaiheessa ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta. Lisäksi hänellä oli voimassa oleva etsintäkuulutus.