Taidepiiriltä 4500 euroa soitinhankintoihin

0

HUITTINEN/VAMPULA Huittisten musiikkiopisto sai vampulalaiselta Soinilan Taidepiiriltä 4 500 euron lahjoituksen soitinhankintoihin. Summa on kerätty useiden henkilöiden tekemällä talkootyöllä.
Nyt vastaanotetuilla varoilla musiikkiopisto hankkii fagotin, joka on perinteisistä puupuhaltimista suurin. Opisto ostaa lahjoituksen turvin myös kaksi taskutrumpettia, jotka mahdollistavat vaskisoiton aloittamisen niin ikään jo soitinvalmennustasolla.
Lahjoituksen vastaanotti opiston rehtorin tehtäviä hoitava Petri Vainiotalo. Hänen mukaansa Huittisten musiikkiopisto on sikäli onnellisessa tilanteessa, että sillä on runsaasti ystäviä.
– Kun ystävien kannustus konkretisoituu myös taloudellisena tukena, on sillä toiminnallistakin merkitystä. Saatu lahjoitus edesauttaa osaltaan musiikkiopiston monipuolisen opetustarjonnan ylläpitämistä, myös harvinaisemmissa orkesterisoittimissa.