Täyteläinen futisviikonloppu Hirvikoskella

0

JALKAPALLO Hirvikosken nurmella nähdään lauantaina 12. heinäkuuta normaalia enemmän futisvilskettä, kun Loimaan Palloseura järjestää Mieleinen Futis 2014 -junioriturnauksen. Turnaus on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille pelaajille.
Otteluita käydään kolmella kentällä samanaikaisesti ensimmäisen aloitusvihellyksen kaikuessa kello 12.30. Viimeiset ottelut puhalletaan päättyneiksi alkuillasta. Loimaan Palloseuralta on turnauksessa mukana kaksi joukkuetta, LoPS keltainen ja LoPS musta. Vastustajat saapuvat turnaukseen Nokialta, Turusta, Forssasta, Somerolta ja Yläneeltä. Pelaajat ovat 9-vuotiaita, ja heitä odotetaan paikalle hieman toista sataa.
Juniorijalkapalloilijoiden lisäksi Hirvikoskella nähdään viikonloppuna myös hieman varttuneempia futaajia, sillä Kutosessa pelaava Loimaan Palloseuran kakkosjoukkue kuittaa kevään rästiottelunsa pois viikonloppuna. Perjantai-illalla LoPS 2 isännöi TuWe 2 -joukkuetta, ja sunnuntaina loimaalaisten kotikunnon mittaa niin ikään turkulainen FC NU 2. Mahdollisella tuplavoitolla LoPS 2 kohentelisi asemiaan nousemalla lohkossaan kuudenneksi. Turkulaisten vieraiden suunnitelmiin tämä tuskin sopii.
Vilkkaan futisviikonlopun kruunaa tietenkin sunnuntai-iltainen MM-kisojen finaali, jota ei kuitenkaan pelata Hirvikosken nurmella.