Hurrikaani avasi harjoituspelit voitolla Iskusta

0

LENTOPALLO Rajusti viime kaudesta uudistunut Hurrikaani nappasi Tampereella Rantaperkiön Iskusta harjoituskauden ensimmäisen voiton. Ottelussa Ville Kakko kierrätti pelaajia, ja muun muassa passarit Kalle Määttä ja Tauno Lipp pelasivat ottelun puoliksi. Suurin mielenkiinto ensimmäisessä pelissä kohdistui miten uusi passarikaksikko onnistuisi pyörittämään Hurrikaanin peliä. Pelin jälkeen saattoi todeta, että kaksikko oli muun joukkueen kanssa pelikirjan samalla sivulla. Ottelussa Hurrikaanin hyökkäystehoksi kirjattiin 51 prosenttia, ja vastaavasti vastaanoton onnistumisprosentiksi 59.
– Yllättävän hyvää ja valmista pelaamista ensimmäiseksi otteluksi ja varsinkin, kun joukkue on näin rajusti uusiutunut viime vuodesta. Positiivista oli nuoren Kasimir Vuorisen (10 pist. +10 ) pelaaminen. Kassu oli joukkueen varmin vastaanotossa ja sai hyökkäyssuuntaankin tehoja aikaiseksi, kiitteli Kakko.

Ensi viikon lauantaina 30.8. Hurrikaani pelaa Loimaalla Liikuntahallissa seuraavan harjoituspelin Raision Loimua vastaan. Ottelu alkaa kello 17.30.

Valtteri Arra

Isku-pelistä voi lukea lisää lauantain 23.8. Loimaan Lehdestä.