Mikko Rönkä LoKoKon junioritoiminnanjohtajaksi

0

KORIPALLO Mikko Rönkä on palkattu Loimaan Korikonkareiden uudeksi junioritoiminnanjohtajaksi. Rönkä ottaa vastuulleen LoKoKon junioritoiminnan johtamisen, kehittämisen sekä yhteistyön LoKoKon ja Biisoneiden välillä. Iso vastuualue Röngällä on kehittää pienimpien junioreiden toimintaa sekä hyödyntää Biisonit-buumia uusien harrastajien saamiseksi LoKoKoon.
35-vuotias Rönkä on aiemmin ollut valmennuspäällikkönä Karhun Pojissa, päätoimisena valmentajana Espoo Basket Teamissa ja valmentajana Oulun NMKY:ssä. Valmentajana Rönkä on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (taso 4) ja Koripalloliiton b-lisenssin sekä voittanut useita SM-mitaleja.
– Bisons on muutamassa kaudessa noussut määrätietoisesti divarista mestariksi ja Euroopan kentille. Nyt on oikea aika kehittää junioritoimintaa sille mallille, että pelaajilla on polku taaperoista aina Euroopan kentille, kohti elinikäistä hienoa harrastusta ja yhtä perhettä. Olen erittäin otettu siitä, että LoKoKo valitsi minut tähän pestiin ja otankin innolla junioritoiminnanjohtajan vastuullisen tehtävän vastaan, kommentoi Rönkä uutta pestiään.
Mikko Rönkä aloittaa tehtävässään 1.9.2014.