Parhaat löydöt

0

ORIPÄÄ – Joskus minulla ja Hannulla oli vuosi ikäeroa. Nyt Hannu käy jo seitsemääkymmentä, vaikka oma ikäni alkaa vasta vitosella, Eija-Liisa Suisto naurahtaa.

Hannu ja Eija-Liisa Suisto kiertävät vapaa-ajalla ahkerasti huutokaupoissa. – Joskus kävimme huutokaupoissa neljäkin kertaa viikossa ja tulimme kotiin auto täynnä tavaraa. Nyt meille on tullut vähän järkeä päähän ja harkitsemme tarkkaan, mitä ostamme. Kuva: Kiti Salonen
Hannu ja Eija-Liisa Suisto kiertävät vapaa-ajalla ahkerasti huutokaupoissa. – Joskus kävimme huutokaupoissa neljäkin kertaa viikossa ja tulimme kotiin auto täynnä tavaraa. Nyt meille on tullut vähän järkeä päähän ja harkitsemme tarkkaan, mitä ostamme. Kuva: Kiti Salonen

Eija-Liisan puoliso Hannu Suisto täytti 60 vuotta maaliskuussa. Eija-Liisalle 60 vuotta tulee täyteen ensi vuoden maaliskuussa. Juhlia päätettiin kuitenkin nyt, huomenna lauantaina, jotta kerrankin saataisiin kesäjuhlat. Päiväksi valikoitui sama, jona pari meni kihloihin vuonna 1975.

Toisensa Hannu ja Eija-Liisa Suisto löysivät konepajalta, nykyään he tekevät lisää löytöjä huutokaupoissa.

He ovat myös vielä mukana työelämässä. Hannu vaihtoi neljä vuotta sitten metallimiehen haalarit mustaan pukuun ja siirtyi konepajalta seurakuntamestariksi Oripään seurakuntaan. Eija-Liisan puolen vuoden sijaisuus Loimikodissa on venähtänyt 17 vuoden pestiin. Sinä aikana työnimike on muuttunut toimistotyöntekijästä talouspäälliköksi ja toiminnanjohtajaksi. Loimikodista on tullut Eija-Liisan toinen koti.

Kiti Salonen

 

 

Lue lisää 23.8.2014 lehdestä