Sillanalusrock palaa juurilleen

0

LOIMAA Tämän vuoden Sillanalusrock tarjoaa vahvan kattauksen paikallista musisointia. Pääesiintyjä Happoradion perusta on Loimaalla, ja myös muut esiintyjät edustavat paikallisuutta.
Sillanalusrock tekee myös Pesäpallostadionilta paluun juurilleen, sillä rokki järjestetään tänä vuonna rautatiesillan läheisyydessä. Ei siis ihan sillan alla vaan sen vieressä niin, että yleisö sijoittuu Citynuokkarin viereiselle nurmikolle, jonne päin bändit esiintyvät.

Pääesiintyjä Happoradio kuuluu kotimaisten pop- ja rockbändien terävimpään kärkeen, ja nyt yhtye onkin kiertueella, kun se alkuvuonna julkaisi neljännen albuminsa.

Rokin aloittava nuorisobändi Empty Design soittaa rokahtavaa poppia ja rockia. Milla Mafia on tänä keväänä perustettu, omaa tuotantoa esittävä yhtye, jonka musiikissa vivahtavat pop, rock, funk ja soul. Eneyetee taas tuo tapahtumaan maanläheistä ja lyriikkapainotteista rappia, ja rap-artisti julkaiseekin tänä vuonna ensimmäisen levynsä. Hahmon takaa löytyy 22-vuotias Eemeli Rasi.

Sillanalusrock su 17.8. klo 15–19. Osoite: Asemankatu 5, Loimaa.

Maija Paloposki