Bisonsille suurinumeroinen voitto

0

KORIPALLO Korisliiga- ja VTB-kauteen valmistautuva Bisons Loimaa voitti lauantaina Loimaalla pelatussa harjoitusottelussa kaarinalaisen Ura Basketin suurinumeroisesti 108–42 (53–24). Bisonsin ylivoimainen voitto oli odotettu, sillä Ura Basket pelaa ykkösdivisioonassa.
Ura Basket pysyi Bisonsin vauhdissa vielä ensimmäisen neljänneksen (20–15), mutta sen jälkeen Bisons hallitsi ottelua selvästi. Puoliajalla Bisons johti jo 29 pisteellä, ja ottelu ratkesi viimeistään kolmannella neljänneksellä, jonka kotijoukkue vei 37–11.

Bisonsin valkoisissa pelaavat Eero Aaltonen ja Antto Nikkarinen puolustavat tehokkaasti, kun puna-asuisen Ura Basketin Riku Laine ja Matias Suomi pyrkivät hyökkäämään. Kuva: Tiina Naula
Bisonsin valkoisissa pelaavat Eero Aaltonen ja Antto Nikkarinen puolustavat tehokkaasti, kun puna-asuisen Ura Basketin Riku Laine ja Matias Suomi pyrkivät rakentamaan hyökkäystä. Kuva: Tiina Naula

Bisonsin pelaajista eniten pisteitä, 24, teki Will Harris. Matti Nuutinen säkitti 18 pistettä, Aaron Johnson 17, Roope Ahonen ja Eero Aaltonen molemmat 13 ja Travis Nelson 12. Bisons voitti levypallot selvästi 42–29.
Ensi viikonloppuna Bisons osallistuu Tanskan Århusissa järjestettävään harjoitusturnaukseen. Korisliigakausi alkaa 1. lokakuuta, jolloin Bisons saa kotonaan vastaansa Kouvolan Kouvot. Bisonsin VTB-kausi alkaa 8. lokakuuta vierasottelulla Moskovan CSKA:ta vastaan.