Fanit piirittivät keihäsidolin

0

PUNKALAIDUN Jonolle ei näy loppua. Vaikuttaa siltä, että koko Punkalaidun ja pari ympäristökuntaakin on päättänyt saada nimikirjoituksen keihäänheittäjä Tero Pitkämäeltä. Nimikirjoitusten jakoon on varattu tunti, mutta se ei riitä kuin alkuun.

Loimaalainen Heidi Eskola otti kuvan, kun hänen ystävänsä Ilona Sjöbolm pääsi Tero Pitkämäen kainaloon. Kuva: Marianna Langenoja
Loimaalainen Heidi Eskola otti kuvan, kun hänen ystävänsä Ilona Sjöbolm pääsi Tero Pitkämäen kainaloon. Kuva: Marianna Langenoja

Loimaalaiset urheilijat Ilona Sjöbolm ja Heidi Eskola ovat niiden joukossa, jotka saavat Pitkämäeltä nimikirjoitukset ja ehtivät vielä ottaa toisistaan kuvat keihäsmestarin rinnalla.

Pitkämäki vieraili Punkalaitumen urheilukentällä 375-vuotisjuhlakisassa. Punkalaitumen urheilukenttä on tullut Pitkämäelle jo entuudestaan hyvin tutuksi, sillä hän kertoo katsoneensa videolta muutama sata kertaa Seppo Rädyn maailmanennätysheittoa. Seppo Räty teki silloisen maailmanennätyksen 96,96 metriä Punkalaitumen urheilukentällä vuonna 1991.

Marianna Langenoja

 

Lue lisää 23.9.2014 lehdestä