Lentopallofani Aki Välimäki lähtee kannustamaan Suomea

0

LENTOPALLO Loimaalainen Aki Välimäki odottaa innolla matkaa lentopallon MM-kisoihin, jotka järjestetään Puolassa. Välimäki lähtee kannustamaan paikan päälle Suomea. Hän pakkaa matkalaukkunsa suunnatakseen kohti Katowicea, jossa pelataan Suomen alkulohkon pelejä. Loimaalaisista pelaajista kisoissa on mukana Hurrikaania edustava Matti Oivanen.

Aki Välimäki kannustaa lentopallon MM-kisoissa Suomea ja koti-Suomessa Hurrikaania. Kuva: Marianne Rovio
Aki Välimäki kannustaa lentopallon MM-kisoissa Suomea ja koti-Suomessa Hurrikaania. Kuva: Marianne Rovio

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuraan mitään MM-pelejä paikan päällä, joten jo siksi tuntuu hienolta lähteä kokemaan se tunnelma, Puolaan keskiviikkona suunnistava Välimäki iloitsee.

– Fanikulttuuri on koko ajan paranemaan päin. Katsomo on kuin seitsemäs joukkuepelaaja. Samaa joukkuetta kannustavat puhaltavat yhteen hiileen, koska jokaista kiinnostaa se, että oma joukkue voittaa. Kaikki katsojat ovat peleissä samanarvoisia, ja yhteishenki on siksi hyvä. Kaikki me Suomen kannattajat huudamme ja mylvimme siellä saman joukkueen voiton puolesta. Voin vai kuvitella, että MM-kisoista löytyy aika hieno ilmapiiri.

Marianne Rovio

Lue lisää 2.9.2014 lehdestä