Nälkäpäivä-lippat täyttyivät Loimaalla

0

LOIMAA Nälkäpäivä onnistui tänä vuonna Loimaalla hieman keskimääräistä paremmin. Suomen Punaisten Ristin Loimaan osaston arvion mukaan lippaisiin kerääntyi viime perjantain ja lauantain aikana kaikkiaan 5 260 euroa ja 70 senttiä. Arviosta puuttuu kouluihin sijoitettujen lippaiden sisältö. Lopullinen summa kohoaa näillä näkymin hieman korkeammalle kuin aiempina vuosina.
Loimaalla oli viime viikonloppuna myös ennätysmäärä kerääjiä. Kaikkiaan vapaaehtoisia työskenteli 75. Tavallista suurempi määrä kerääjiä mahdollisti sen, että keräysvuoroja pystyttiin lyhentämään. Kun aiempina vuosina kaikki kerääjät ovat tehneet neljän tunnin päiviä, nyt keräysaika lyheni halukkailla pariin tuntiin. Loimaan keräyspäällikkö Mauno Suomi onkin tyytyväinen tämän vuoden Nälkäpäivään.