Auransilta ilmestyy joulukuussa Loimaan Lehden välissä

0

VARSINAIS-SUOMEN kokoomus uudistaa tiedotustoimintaansa. Piirin lehti Auransilta ilmestyy jatkossa koko Varsinais-Suomen alueella.
Auransilta ilmestyy uudistuksen myötä paikallislehtien välissä 3–4 kertaa vuodessa. Ensimmäinen uusi lehti, Auransilta Loimaan seutu, ilmestyy 13. joulukuuta Loimaan Lehden välissä. Auransillan päätoimittajana toimii aiemmin Nykypäivässä ja Verkkouutisissa politiikan toimittajana työskennellyt loimaalaislähtöinen Suvi Uusitalo. Auransiltaa kustantaa V-S Kansallismedia Oy.
Lehti on aiemmin ilmestynyt vain Turussa paikallisen ilmaisjakelulehden mukana.
Varsinais-Suomen kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari sanoo, että Auransillan uudistettu konsepti on täysin ainutlaatuinen Suomessa.
– Jatkossa Auransilta ilmestyy kattavasti koko seutukunnassa. Lehden tärkein tehtävä on puhutella ihmisiä yhteiskunnallisista asioista. Kokoomukselle taas on tärkeää viestiä luotettavissa ja luetuissa kanavissa, Rantasaari kertoo.
Hän muistuttaa, että paikallisuus kiinnostaa lukijoita. Paikallislehtiin ollaan hyvin sitoutuneita ja niitä luetaan tarkasti. Auransilta pyrkii jatkossa valottamaan kokoomuspolitiikkaa kiinnostavasti paikallisesta näkökulmasta.

UUDEN KONSEPTIN synnyttämisessä mukana ollut pitkän linjan toimittaja, entinen Rannikkoseudun päätoimittaja ja kustantaja Juha Haapakoski kiittelee innovatiivista mallia.
– Poliittiseen viestintään osoitettuja varoja kanavoituu hankkeen myötä paikallislehdille. Projektissa on näin tiedotustoiminnan lisäksi laajempi yhteiskunnallinen merkitys, Haapakoski toteaa.
Haapakoski ja Rantasaari painottavat, että Auransillan konseptia voidaan soveltaa myös muussa kuin poliittisessa järjestökentässä. Kaksikko esittelee uutta mallia Sanomalehtien liiton Paikallislehtipäivillä Kalajoella 30.–31. lokakuuta.