Bisons aloitti kauden kotivoitolla

0
Bisonsin Ville Mäkäläinen ja Kouvojen Alexander Madsen ottivat mittaa toisistaan ihan omissa korkeuksissaan. Kuva: Eveliina Toivola.
Bisonsin Ville Mäkäläinen ja Kouvojen Alexander Madsen ottivat mittaa toisistaan ihan omissa korkeuksissaan. Kuva: Eveliina Toivola.

KORIPALLO Korisliigakausi sai räjähtävän alun keskiviikkona, kun Bisons isännöi Kouvolan Kouvoja kotiavauksessaan. Bisons oli vahvempi ja voitti ottelun vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen lukemin 93–79 (47–50).
Vierasjoukkue onnistui karkailemaan Biisoneilta, mutta kotijoukkue kuroi eron kiinni jokaisella kerralla. Vasta viimeinen neljännes toi muutoksen kaavaan. Matti Nuutinen (19/5/2/5r/1t) tasoitti ottelun vapariviivalta ja vei seuranneella neljän pisteen putkellaan Bisonsin johtoon. Ville Mäkäläinen (13/3/3/1r) kasvatti johtoa kaaren takaa ja viimeisteli karkumatkan vapaaheitoillaan.
Bisonsin pisteputki venyi viimeisillä minuuteilla 10 pisteen mittaiseksi, ja Kouvot oli lyöty.
Eniten kehitettävää jäi puolustukseen ja levypallo-osastolle. Kouvoille toki oli etua joukkueen suuremmasta keskipituudesta, mutta niin suuri etu ei ollut, että vieraiden 16 levypalloa suurempi potti olisi hyväksyttävissä (33–49).
Kouvot pääsi rokottamaan loimaalaisten puolustusvirheistä liian useasti. Puolustuksen vuodot kertovat vain, että kausi on alussa ja työtä riittää sillä saralla, kuten tässä vaiheessa kuuluu ollakin.
Bisons pelaa seuraavankin ottelun kotonaan, kun Tapiolan Honka saapuu Loimaalle maanantaina.

Jesse Kojo

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä