Bisons hankkii varoja junioreille

0

KORIPALLO Loimaalainen koripallojoukkue Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden Bisons B€€f -varainhankintamallin. Bisons vie myös pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun, jossa esimerkkinä uudesta konseptista toimii HK Areenassa 7. joulukuuta pelattava VTB-liigan ottelu Pietarin Zenitiä vastaan. Ottelun kaikki lipputulot luovutetaan varsinaissuomalaiseen juniorityöhön yli lajirajojen.
Bisonsin uudet pääyhteistyökumppanit Silja Line ja Matkapojat kattavat kaikki ottelusta syntyvät kustannukset. Sopimuksen myötä kaikki ottelun pääsyliput vapautetaan junioriseurojen myyntiin. Junioriseurat eivät maksa pääsylipuista mitään, ja ne saavat pitää itsellään koko myyntituoton.
Konseptin myötä junioriseurat saavat uuden varainhankintamallin ja Bisons saa apua katsomo- sekä urheilukulttuurin nostattamiseen.
Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkki on syntyneestä yhteistyöstä erittäin tyytyväinen.
– On hienoa päästä toimimaan vahvan varsinaissuomalaisen urheiluseuran kumppanina. Mielenkiinnolla odotamme, miten suuri lahjoituspotti saadaan kasaan joulukuun ottelusta, Näkki kommentoi.
Bisonsin taustavaikuttaja Aleksi Valavuori näkee syntyneen konseptin palvelevan koko suomalaista urheilukenttää.
– Syntynyt malli tarjoaa urheilulle kaiken olennaisen. Se yhdistää junioriurheilun, huippu-urheilun, katsomokulttuurin ja yritykset. Junnuseurat pääsevät tekemään tiliä pääsylipuilla vessapaperitalkoiden sijaan ja tulevat samalla isoksi osaksi huippu-urheilua. Huippu-urheilu saa syntyneen konseptin kautta ison tuen katsomokulttuurinsa nostattamiseen, Valavuori kommentoi.