Bisons on pelaajien suurin mestarisuosikki

0

KORIPALLO Viime kauden pronssimitalisti Bisons Loimaa on tänään alkavan Korisliigan mestarisuosikki. Peliyhtiö Unibet ennakoi loimaalaisten voittavan historiansa kolmannen mestaruuden kertoimella 3.00.
Suomen mestarille ojennettava Pantteri-patsas on viimeisen viiden kauden ajan ollut tiiviisti Bisonsin ja Tampereen Pyrinnön hallussa: Bisons on voittanut mestaruuksista kaksi, Pyrintö kolme. Edelliskauden finalisti Joensuun Kataja on Unibetin kakkossuosikki mestariksi kertoimella 5.00. Tampereen Pyrinnön, Kouvojen ja Kauhajoen Karhun mestaruuskerroin on 5.50. Sarjanousija Helsinki Seagullsille on tarjolla kerroin 101.
Korisliiga avataan tänään viidellä ottelulla. Runkosarja päättyy 15. huhtikuuta, ja Suomen mestari ratkeaa viimeistään 19. toukokuuta.
Korisliigan 11 joukkueesta neljä osallistuu kotimaan sarjan lisäksi myös kansainväliseen sarjaan. Pyrintö pelaa Baltian liigaa, Kataja ja KTP-Basket EuroChallengea ja Bisons VTB United -liigaa.