Hurrikaani tykitti Lakkapään kumoon

0
Aivars Petrusevics kuului Hurrikaanin onnistujiin: 12 pistettä, vastaanottoprosentti 68. Kuva: Juuso Riponiemi
Aivars Petrusevics kuului Hurrikaanin onnistujiin: 12 pistettä, vastaanottoprosentti 68. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Raju taistelu, vahva syöttö- ja vastaanottopelaaminen yhdessä monipuolisen hyökkäysarsenaalin kanssa olivat Hurrikaanin vahvuuksia sunnuntaisessa Team Lakkapäätä vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi 3–0 (25–23, 25–16, 25–19).
Vieraat eivät pelanneet huonosti, mutta isäntien pelihuumori oli vain yksinkertaisesti liian räväkkää. Yksittäistä pelaajaa ei voi Hurrikaanista nostaa ylitse muiden vaan onnistujia oli kentällä läpi ottelun kuusi kappaletta.
Lakkapään puolustukseksi on sanottava, että joukkueen nuoriso-osasto (Miikka Lemola ja Peetu Mäkinen) pelasivat niin hyvin kuin kokemattomilta tulokkailta voi odottaa. Verkon toisella puolella vaan oli muutamaa astetta kokeneempia ja ennen kaikkea kovempia pelaajia. Eniten vierasjoukkueelta petti ulkomaalaisnelikko, josta puhtaat paperit saa vain Australian maajoukkue libero Luke Perry. Hakkuri Joseph Smalzer menetti pelihuumorinsa Jesse Mäntylän puolustaessa muutaman jenkkihakkurin vihaisen lyönnin peliin.
Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko oli taistelun jälkeen tyytyväinen. Miehen kasvoilta paistoi väkisinkin tyytyväisyys kolmen erän dominointiin.
– Alussa olimme hieman liian innokkaita ja teimme verkolla tyhmiä ratkaisuja. Toisessa erässä terästäydyimme, ja homma alkoi rullaamaan. Syöttö-vastaanottopelaaminen oli meiltä todella vahvaa. Siinä olimme kaveria paljon edellä.
Sunnuntaina ratkesivat myös Suomen cupin välieräparit. Arpa heitti Hurrikaanin vastustajaksi kerrasta poikki -menetelmällä pelattavaan välierään Valepan. Toisessa parissa kohtaavat Kokkolan Tiikerit ja Pielaveden Sampo. Pelipaikka ratkeaa tämän viikon aikana.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 14.10.2014 lehdestä