Lemmikkieläinpäivystäjä vaihtuu

0

VARSINAIS-SUOMI Varsinais-Suomen lemmikkieläinpäivystäjä vaihtuu vuoden 2015 alusta. Turun kaupunki on tehnyt sopimuksen pieneläinpäivystyksestä Suomen Pieneläinklinikat Oy:n kanssa. Sopimus on kolmevuotinen ja voimassa 1.1.2015–31.12.2017. Sopimukseen sisältyy mahdollisuus kahden vuoden jatkoaikaan. Turku myy pieneläinpäivystyspalvelun edelleen koko Varsinais-Suomen alueelle, Someroa lukuun ottamatta, eli siis myös Loimaalle ja Oripäähän.
Suomen Pieneläinklinikat Oy avaa päivystävän klinikan hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta Turkuun osoitteeseen Satakunnantie 162. Klinikka tulee olemaan hyvin varusteltu, tehohoitoon erikoistunut ja on potilaille avoinna myös päivisin.
Päivystysaika on arki-iltaisin ja öisin sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivisin vuorokauden ympäri. Päivystysnumerona tulee pysymään sama 0600 124 44 kuin tähänkin asti.
Tämän vuoden loppuun asti maakunnallista päivystystä hoitaa nykyinen sopimuskumppani turkulainen pieneläinklinikka Tuhatjalka, jonka sopimus päättyy vuodenvaihteessa.