LP-Vampulalle taisteluvoitto Orposta

0

LENTOPALLO LP-Vampula Huittinen otti lauantaina naisten Mestaruusliigassa taisteluvoiton Oriveden Ponnistuksesta eräluvuin 3–1.
Ensimmäinen erä alkoi pitkällä pallorallilla lähes 500 katsojan edessä kotijoukkueen eduksi. Erän puolivälistä eteenpäin Orpo karkasi johtoon pahoilla syötöillä. Vastaavasti LP-Vampulalle tuli useita syöttövirheitä. Erä meni Orpolle 21–25.
Toisessa erässä hakkurin tontille vaihdettiin Jasmine Tahvanainen. Erän alku meni Orpon johtaessa ottelua. Kotijoukkue otti kuitenkin kolme perättäistä torjuntaa ja pääsi peliin mukaan. Myös syöttöpeli kohentui ensimmäisestä erästä. Erän loppu oli tiukkaa vääntöä ja kääntyi lopulta LP-Vampulan 25–23-voittoon.
Kolmas erä alkoi lähes toisen erän tapaan. Kotijoukkueella oli pieniä ongelmia torjunnan kanssa erän puoliväliin asti. Elli-Noora Hiltusen ja Triin Kruudan syöttövuoroilla päästiin tasoihin ja lopulta ohi erän päättyessä kotijoukkueelle 25–21.
Neljännen erän alussa nähtiin pieniä pisteputkia kummaltakin joukkueelta. 18–18-tilanteessa LP-Vampula lähti karkumatkalle yleisön valtavan kannustuksen siivittämänä. Eräpisteissä 20–18 vastustajan valmentajalla oli eri näkemys turhasta rajapallotilanteesta, ja hän sai näin itselleen punaisen kortin ja pisteen kotijoukkueelle. LP-Vampula vei loppuerän selkeästi, ja Ekaterina Ripnayan terävällä hyökkäyksellä erä päättyi 25–21.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin LP-Vampulalta Ekaterina Ripnaya ja Orpolta Agnes Pallag.