Rockets haki täyden pistepotin Raisiosta

0

JÄÄKIEKKO Täydet kolme pistettä kulkivat bussin mukana Loimaalle, kun Rockets vieraili tiistaina Raisiossa RNK Hocin vieraana. Rockets pelaa nyt kovalla itseluottamuksella. Usko omaan tekemiseen on korkealla ja onnistujia löytyy joukkueesta laajalla rintamalla. Tämän joutui myös RNK Hoci kokemaan, kun taululla komeilivat päätöslukemat 4–6 (1–2, 1–2, 2–2).

Tehoketjuksi ilmoittautui tällä kerralla Miska Niemi, Marko Heino ja Teemu Tattinen. Heinon saldo oli 0+4, Niemen 1+2 ja Tattisen 1+1. Maalivahdit olivat kovassa tulituksessa. Rocketsin Riku Vuorinen selviytyi urakastaan mainiosti ollen kiekon tiellä peräti 50 kertaa. Vastustajan maalivahdille kirjattiin ottelusta peräti 57 torjuntaa.

Ottelusta voi lukea lisää torstain Loimaan Lehdestä.

Pekka Lehto