Tarjolla tänään trendikkäälle: kevyet nilkkurit

0
Todayn yrittäjän Martti koskisen mielestä suomalaistenkin olisi jo aika alkaa pukeutua neljän vuodenajan mukaan. Kuva: Marianna Langenoja
Todayn yrittäjän Martti koskisen mielestä suomalaistenkin olisi jo aika alkaa pukeutua neljän vuodenajan mukaan. Kuva: Marianna Langenoja

LOIMAAN SEUTU Syksyn muoti painottuu mukaviin vaatteisiin. Väreihin tulee syvyyttä, mutta varma harmaakin sekä mustavalkoisuus pysyvät pinnalla. Keski-Euroopassa suositut keveät nilkkurit sopivat Saviseudunkin syksyyn. Hyvä olo ei kuitenkaan synny pelkästään pukeutumalla trendikkäästi, sillä ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Syksyn syliin -teemalehti antaa vinkkejä kehon ja mielen tasapainon sekä vetävän ulkomuodon saavuttamiseksi.

 

Lue lisää 2.10.2014 lehdestä