Aluesairaalan laboratorio laskeutuu ykköskerrokseen

0
Johtava lääkäri Armi Vuori ja hallinnollinen osastonhoitaja Arja Huipero esittelivät uusia, melkein tyhjiä laboratoriotiloja tiistaina. Vanhassa labrassa on työskennelty vuodesta 1976 lähtien. Kuva: Pasi Salo
Johtava lääkäri Armi Vuori ja hallinnollinen osastonhoitaja Arja Huipero esittelivät uusia, melkein tyhjiä laboratoriotiloja tiistaina. Vanhassa labrassa on työskennelty vuodesta 1976 lähtien. Kuva: Pasi Salo

LOIMAA Loimaan aluesairaalan laboratorion näytteenotto muuttaa loppuviikon aikana kakkoskerroksesta juuri kunnostettuihin tiloihin rakennuksen sisäänkäynti- eli ykköskerrokseen.
– Toivomme, että asiakkaat huomioivat muuttokiireemme. Otamme labrassa asiakkaita vastaan muuton aikanakin, mutta pyydämme välttämään asiointia, jonka voi tehdä ensi viikolla, aluesairaalan johtava lääkäri Armi Vuori ja hallinnollinen osastonhoitaja Arja Huipero muotoilevat.
Laboratoriotilojen pää- ja aliurakoiden yhteishinnaksi oli budjetoitu 700 000 euroa. Sen päälle tulivat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin omat työt ja hankinnat.
Kaikkiaan sairaanhoitopiiri on satsannut Loimaan aluesairaalan sisätilojen kunnostukseen noin 1,1 miljoonaa euroa tänä vuonna.

 

Lue lisää 13.11.2014 lehdestä