Anthony Hilliard Bisonsiin

0

KORIPALLO Amerikkalaispelaaja Anthony Hilliard on loimaalaisen koripallojoukkueen Bisonsin uusin pelaaja. Bisons on solminut Hilliardin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.
Hilliard on 28-vuotias ja 193-senttinen laitapelaaja, joka on pelannut viime vuosina sekä Saksan Bundesliigassa että Ranskan pääsarjassa Pro A:ssa.
Kaudella 2012–2013 hänet valittiin Ranskan Pro-B:n parhaaksi laitapelaajaksi ja hänen joukkueensa Antibes voitti liigan. Hilliard teki tällöin tilastoikseen 17,1 pistettä, 4,8 levypalloa ja 3,1 syöttöä ottelua kohden. Pro A:ssa Hilliard oli sivussa loukkaantumisen vuoksi muutaman kuukauden eikä ehtinyt päästä kunnolla rytmiin koko kauden aikana. Siitä huolimatta Pro A:n tilastoiksi muodostui 24 peliminuutin keskiarvolla 7,9 pistettä, 2,9 levypalloa ja 1,2 syöttöä ottelua kohden.
Bisons pelaa kotimaista Korisliigaa sekä kansainvälistä VTB-liigaa.