Bisons rymisteli kobrien yli

0

KORIPALLO Biisonien Pohjanmaankiertueesta jäi hyvä maku suuhun, kun Bisons onnistui kellistämään Lapuan Korikobrat torstaina lukemin 73–84, (35–37).
Ottelu oli pitkään tasainen, mutta koko ajan vierasjoukkueen hyppysissä. Bisons repi lopullisen eron vastustajaan vasta viimeisellä neljänneksellä. Antto Nikkarinen (11/2/4/1r) ja Anthony Hilliard (14/4/1) kasvattivat loimaalaisjohdon kymmeneen, kun ottelua oli enää kuusi minuuttia jäljellä. Lapua pääsi kerran vielä kuuden pisteen päähän, mutta sen lähemmäs sillä ei enää ollut asiaa.– Eheä joukkuesuoritus. Pelasimme hyvin varsinkin, kun huomioidaan, että pelasimme ilman flunssaista Roope Ahosta, Bisonsin valmentaja Greg Gibson arvioi.
Bisonsin ykköstykki oli Matti Nuutinen (28/11/2). Hän säkitti tyrmäävät 28 pistettä ja kuittasi tupla-tuplan.
Biisonien peliviikko jatkuu sunnuntaina Moskovassa, jossa joukkue kohtaa legendaarisen Himkin.

Jesse Kojo