Himkin rutiini riitti voittoon

0

KORIPALLO Himki–Bisons 94–73 (44–37).
Bisons kävi pikavisiitillä Moskovassa viikonloppuna. Sunnuntaina pelatussa ottelussa loimaalaislauma sai vastaansa Petteri Koposen Himkin, joka lunasti sarjapisteet itselleen 21 pisteen erolla.
Ottelu oli huomattavasti tasaisempi kuin loppulukemat antavat ymmärtää. Bisonsin hyvä tempo ensimmäisellä puoliskolla yllätti Himkin ja Bisons johti ottelua ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Toisella neljänneksellä Himki sai paremmin otetta peliin, mutta Bisons käväisi silti vielä pisteen johdossa jakson puolessa välissä.
Kolmannen erän puolessa välissä Bisons oli vielä kolmen pisteen päässä isännistä, mutta vahvan erän lopun myötä Himki kasvatti johtonsa kymmeneen. Vaikka kymmenen pisteen ero olisi koriksessa vielä mahdollista kuroa kiinni, ei Bisons siihen enää kyennyt. Himki kasvatti johtoaan vapaaheittoviivalta ja kolmoskaaren takaa karaten saavuttamattomiin. Himki upotti peräti 22 pistettä vapareilla.
– Teimme paljon asioita hyvin. Olen ylpeä joukkueemme taistelusta. Kaadamme jonkin ison joukkueen lähitulevaisuudessa, Bisonsin valmentaja Greg Gibson kehui.
Seuraava yritys on tulevana viikonloppuna, kun Bisons pelaa kaksi kotiottelua, perjantaina Vilpasta ja lauantaina Krasnyi Oktjabria vastaan. Peleihin on poikkeuksellisesti vapaa sisäänpääsy.

Jesse Kojo