Hurrikaani syötti Sammon kumoon

0

LENTOPALLO Hurrikaani–Sampo 3-0 (25–21, 25–20, 25–21). Hurrikaani jatkoi vahvana isäntänä Pielaveden Sammon kustannuksella. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona 18:nnen kerran Loimaalla, ja Hurrikaani voitti mittelön jo 15:nnen kerran.
Tällä kertaa voitto perustui äärimmäisen vahvaan hyökkäyspelaamiseen ja vahvaan aloitussyöttöön. Vieraiden yleispelaaja Robert Seppänen oli läpi pelin vaikeuksissa kotijoukkueen vahvan syötön kanssa, ja suurimpana mörkönä nuorelle laiturille toimi Matti Oivanen. Maajoukkuemies nakutti peräti viisi ässäsyöttöä ollen ehdottomasti kentän kovin syöttäjä.
Oivasen lisäksi Vladimir Cedic jatkaa vahvaa syksyään. Pistepörssin kolmantena majaileva serbi esitti jälleen tulisieluisuuttaan ja halua ratkaista pelejä. Tällä kertaa mies näytti, että vahva hyppysyöttökin kuuluu asearsenaaliin. Kentän ehdoton valtias tehtaili 20 pistettä.

Valtteri Arra