Hurrikaanille häviö Turkissa – europelit ohitse

0

LENTOPALLO Hurrikaanin tuuli tyyntyi Istanbulissa jo ensimmäisessä erässä Euroopan huippuseuroihin kuuluvaa Galatasarayn joukkuetta vastaan pelatussa toisessa osaottelussa. Kotiottelussa mainiosti esiintynyt Hurrikaani joutui taipumaan vastustajan vahvan esityksen edessä 3–0 (25–14, 25–21, 25–18).
Ottelun jälkeen Hurrikaanin päävalmentaja Ville Kakko oli pettynyt ottelun kulkuun.
– Olen erittäin pettynyt tappioon ja erityisesti ilmeeseen, millä tappio tuli. Omaan piikkiini voin ottaa sen, että valmistautuminen ei mennyt ihan niin kuin olin kaavaillut. Lähdimme hakemaan rohkeaa ja reipasta peliä, mutta molemmat puuttuivat ja tuska ottelun edetessä lisääntyi koko ajan, kun ei uskallettu pelata. Tämän tason joukkuetta vastaan peli kulku oli näin ollen selvä. Tästä varmasti taas opittiin jotakin. Nyt lähdetään keskittymään kotimaan sarjoihin, ja siellä on työmaata ihan riittävästi.
Suurin ero joukkueiden välillä oli hyökkästehoissa, joissa Galatasaraylla 53 prosenttia ja Hurrikaanilla 33.