Pihko ja Ranta Vuoden yrittäjät

0

PUNKALAITUMEN Vuoden yrittäjä julkistettiin 7.11. Punkalaitumen kunnantalossa järjestetyssä tilaisuudessa. Vuoden yrittäjiksi valittiin Juha Pihko ja Juhani Ranta.
Juha Pihko ja Juhani Ranta / Novacore Oy on 39. Punkalaitumen Vuoden yrittäjä. Punkalaitumen Vanttilassa toimivan yrityksen toimialaa ovat paperi- ja kartonkituotteet. Päätuote ovat teollisuudelle valmistettavat kartonkihylsyt. Materiaalina käytetään kotimaista 100-prosenttista kierrätyskartonkia ja luontoystävällistä sidosainetta. Novacore Oy:n asiakkaana on kotimainen rullaava teollisuus, jonka kautta yli 50 prosenttia tuotannosta lähtee ulkomaille.
Novacore Oy on perustettu vuonna 2006 ja sen omistavat tuotannosta vastaava Juhani Ranta ja myynti- ja ostotoiminnasta vastaava Juha Pihko. Yrityksen liikevaihto oli viimeisimmällä tilikaudella 231 000 euroa.