Roadside toiseksi Company Rock -kilpailussa

0

HELSINKI, LOIMAA Loimaalais-järvenpääläinen Roadside-yhtye sijoittui toiseksi Company Rock 2014 -kilpailun kovatasoisessa finaalissa lauantaina 1.11. Helsingissä. Yhtye edusti kilpailussa Valmet Technologies Oy:tä.
Tuomaristo totesi esityksen jälkeen, että tässä on kyseessä todella kova bändi.
Kilpailun tyylikkäimmäksi muusikoksi tuomarit valitsivat Roadside-kitaristi Kari Lemisen.
– Emme lähteneet mukaan kilpailemaan, vaan alkukarsinnoista lähtien asennoiduimme esityksiin kuin mihin tahansa keikkaan. Tämä toi rentoutta soittoon. Mielessä pyörivät tuomarit, eivätkä muut kilpailijat. Ei myöskään ollut sellaista painetta, että pitäisi soittaa jotenkin normaalia paremmin, vaan keskityimme pelkästään yleisön ja bändin keskinäiseen vuorovaikutukseen. Riskejä tulee otettua tällöin soitossa ja esiintymisessä enemmän, mikä puolestaan tuo spontaanisuutta esiintymiseen, Leminen kertoo.
Roadside-yhtyeessä soittavat Jarmo Autio, laulu, Kari Leminen, kitara ja laulu, Turkka Leminen, basso ja laulu sekä Henri Huhtiniemi, rummut ja laulu.
Company Rock on kilpailu, jossa yritystä edustavat yhtyeet ottavat mittaa toisistaan.