Sarjakärki kaatui Hurrikaanin käsittelyssä

0
Iske, me varmistamme! Hurrikaanin pelimiehet seurasivat, pystyykö Eemeli Kouki ohittamaan Tiikereiden torjuntaseinän. Kuva: Juuso Riponiemi
Iske, me varmistamme! Hurrikaanin muut pelimiehet seurasivat, pystyykö Eemeli Kouki ohittamaan Tiikereiden torjuntaseinän. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaani–Tiikerit 3–0 (32–30, 25–21, 25–21).
Sarjajohtaja ja viime kauden SM-hopeamitalisti Kokkolan Tiikerit sai kokea Hurrikaanin kovan vireen. Hurrikaanille voitto kolmessa erässä tiesi voittoputken pitenemistä kolmen liigaottelun mittaiseksi.
Voitto tuli yllättävän helpolla. Vain avauserässä mentiin pitkän kaavan mukaan, mutta toisessa ja kolmannessa erässä kotijoukkue vei ottelua ja Tiikerit yritti pysyä perässä.
Tiikereiden Olli-Pekka Ojansivu ja Matti Hietanen istuivat koko ottelun penkillä. Valmentaja Tommi Tiilikainen laittoi kokeneiden maajoukkuemiesten tilalle tämän kauden debytantit Antti Ropposen ja Lauri Jylhän.
Myös Hurrikaani otti nuorta energiaa kentälle, kun lievän kuumesairauden takia Vladimir Cedic jaksoi pelata vain avauserän ja hiukan seuraavaa erää. Tapio Toiviainen osoitti, että miehestä on serbialaisen tuuraajaksi, sen verran ennakkoluulottomasti pelasi Jankon kasvatti.
– Voittoon täytyy aina olla tyytyväinen. Varsinkin näin selvään voittoon. Tapsan kentälle tulo toisessa erässä, Aivars Petrusevicsin hihapelaaminen ja Eemeli Koukin kolmannen erän lopun suorittaminen nyt päällimmäisenä ovat positiivista. Nyt lähdetään hyvällä itseluottamuksella tiistaina Istanbuliin euro-peliin, totesi Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 18.11.2014 lehdestä