Varastetulla autolla ojaan

0

LOIMAA Kaksi loimaalaismiestä ajoi varastetulla autolla ojaan Mellilässä Parravahantiellä. Tapaus sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello kahden ja aamuseitsemän välillä.
Miehet olivat varastaneet auton Loimaalta Kolkkalantieltä kerrostalon pysäköintialueelta. Mellilässä kuski menetti auton hallinnan ja ajoi ojaan. Onnettomuus huomattiin vasta sunnuntaiaamuna. Kuski ja matkustaja olivat tippuneet autosta tielle ja loukkaantuneet. Lievemmin loukkaantunut kuljetettiin aamulla Loimaan aluesairaalaan, vakavammin loukkaantunut Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa. Auto romuttui onnettomuudessa täysin, koska se osui tien reunassa olleeseen suureen kiveen, josta singahti takaisin ajoradalle.
Kummallakaan miehistä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja myöhemmin selviää, oliko alkoholilla tai huumausaineilla osuutta tapahtuneeseen.