Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta

0

LOIMAAN SEUTU Vielä on aikaa ehdottaa kuka on Loimaan seudun positiivisin henkilö vuonna 2014. Positiivisin 2014 -ehdokkaaksi kelpaa nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai rentoilija, johtaja, opettaja, hoitaja tai huoltomies – kuka tahansa positiivinen saviseutulainen.
Tärkeintä on, että hän on osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta. Hän auttaa myös muita onnistumaan ja on innostunut ja palveluhenkinen sekä luo myönteistä meininkiä yhteisöön.
Lähetä ehdokkaasi nimi ja perustelut siitä, miksi juuri hän olisi Loimaan seudun positiivisin, joko kirjeenä tai postikorttina osoitteella Loimaan positiivisin, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostina osoitteella sampsa.hakala@loimaanlehti.fi.
Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään 13. marraskuuta. Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja lehden internet-sivuilla 15. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa.
Äänestysaikaa on 27. marraskuuta saakka, ja kisan tulos julkistetaan Loimaan Lehdessä 29. marraskuuta. Valituksi tullut palkitaan Kauppatorilla 30. marraskuuta järjestettävässä joulunavaustapahtumassa.

SEKÄ POSITIIVISINTA ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.
Loimaan seudun positiivisin -kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.
Positiivisin-kilpailu on järjestetty Loimaan seudulla jo neljänä vuonna. Kisa on suosittu, sillä sekä ehdokkaita että ääniä on jokaisella kerralla tullut runsaasti.
Vuonna 2010 tittelin sai Kaija Suominen, 2011 Tiina Hautojärvi, 2012 Mervi Sairanen ja 2013 Osmo (Osku) Leikasto.
Tänä vuonna tittelin ansaitsisi… – niin, tuliko heti joku mieleen? Eikun ehdottamaan!